Strömsholm

Det har tagit nästan en månad att få dessa kort ut minneskortet, just nu har jag fullt upp med julkortstillverkning och lite annat. Bilderna är tagna i Strömsholm som är ett fantastisk naturområde att fota alla månader om året och att inte förglömma förutom naturen även hästarna och slottet förstås.

  • Tinaspicture17 november, 2012 - 22:58

    Bild nr.2 är ju suverän med färgerna !! Jag gillar den helskarpt :) SvaraCancel

  • Tina17 november, 2012 - 23:00

    Nr.3 naturligtvis :) menar jag när jag räknat rätt ;) SvaraCancel

Din e-post visas aldrig. Nödvändiga fält är markerade med en *

*

*

:lol: :blank: :oops: :bored: @.@ 8) >:) :( :D :grr: :laidback: :left: :mad: :right: :~( :secret: 8O :) :stress: :P :roll: :down: ;) :O :blah: :kram: :censored: :exclamation: :puss: :question: :tack: :wow: