mimali.se » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

114. Hjälte

81 av 365

Anette Linnea22 mars, 2013 - 10:31

Fint målad maskerad hjälte!

Agneta22 mars, 2013 - 12:25

Hejsan, Maria!

Tack för födelsedgashälsningen…..har jag såklart missat att göra tidigare, tror jag i alla fall :oops:

Nu funderar jag över vem detta är? Läderlappen eller fantomen eller vem…?

Märkligt sammanträffande är det i alla fall för jag har uppdaterat min dagbok och visar en litografi av Petter Thoen, som jag har här hemma och detta är en konstnär som har ritat omslag till magasin som Stålmannen, Läderlappen m.fl.
Världen är allt bra liten i alla fall !

Ha det gott vännen! Kram, Agneta

Eva Trillian23 mars, 2013 - 13:47

Lite lagom mystiks – så där som det anstår en riktigt serie- hjälte!

Din e-post visas aldrig. Nödvändiga fält är markerade med en *

*

*

:lol: :blank: :oops: :bored: @.@ 8) >:) :( :D :grr: :laidback: :left: :mad: :right: :~( :secret: 8O :) :stress: :P :roll: :down: ;) :O :blah: :kram: :censored: :exclamation: :puss: :question: :tack: :wow: