Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Fotopromenad den 24 mars 2009

Efter att ha haft ett underbart vårväder hela förra veckan så har vi nu fått vinter med snö och minusgrader. I morse så tog jag en tur på vägen som går från småbåtshamn här i Köping. Jag lyckades fånga 3 olika fåglar men fråga inte vad det är för sort, för jag har noll koll, men kanske du vet?

 • Cia24 mars, 2009 - 19:57

  Bilden på båthusen blev ju ruggigt bra beskuren!ReplyCancel

 • Marie24 mars, 2009 - 20:49

  Fin fina bilder och jag gillar den med dom röda båthusen? Verkar som du haft en fin fotopromenad. Jag längtar till att köpa min nya kamera som jag trånat nu så länge efter men jag får hålla ut ett tag till, juni-juli då slår jag till utan att blunda. Mvh Marie 😀ReplyCancel

 • Mirre26 mars, 2009 - 23:50

  😆 Ohh så finfina bilder, de är superhärligt det kortet med Kissemissen samt med båthusen 🙂

  Hoppas att allt är bra annarsReplyCancel

 • Annette27 mars, 2009 - 17:30

  Hej Maria.
  Tittar in för att önska dig en fin helg, här fick vi snö i går men den smälter bort igen. Vackert var det i alla fall.

  Har en liten utmaning till dig ifall du känner dig hågad, absolut inget tvång, det vet du.
  Kram,
  AnnetteReplyCancel

 • Marie28 mars, 2009 - 18:11

  Kikar in och önskar dig en trevlig lördags kväll. I kväll släcker vi ned här hemma gör du det på något vis? Om jag hinner så ska jag bege mig ut innan dom släcker ner ca 1000 gatulampor i min lilla stad och ta bilder på det, före och innan det ska bli spännande.Hoppas jag kommer i väg bara. Ha det fint.

  Kram MarieReplyCancel

 • Micke29 mars, 2009 - 10:42

  Finfina bilder och katten såg busig ut där h*n låg.. båthusen läckra med den vinkeln!

  Sista fotot törs jag nästan säga är en skata :nerd:

  Trevlig söndag på dig och hur ska vi göra med den där pussen då? 😆ReplyCancel

 • Linda29 mars, 2009 - 12:05

  Härliga bilder! Gillar den med dem röda vackra båthusen bäst. Den säger mig nåt men kan inte sätta punkten på vad exakt.

  Hoppas du får en härlig söndag nu kramen :luv:ReplyCancel

 • Mia29 mars, 2009 - 18:37

  Jättefina bilder du tagit, vad duktig du är att fota!ReplyCancel

 • Agneta31 mars, 2009 - 16:57

  Hej!
  Båthusen fastnade även jag för. Är väl vinkeln som gör susen skulle jag tro. Eller att det fanns liknande ute i Göteborgs norra skärgård där jag tillbringade barndomens sorglösa somrar.Skulle tro att det är en skata som flyger iväg som du fotat. Kanske är det en koltrast, den svarta med gul näbb, men som sagt, även jag har noll koll. Katten på bänken är ju hur go som helst. Kramisar, AgnetaReplyCancel