Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Porträtt

Som jag skrev i Twitter igår så skulle jag, Lena och Gunilla ha lite omväxling i fotograferingen genom att vara inomhus och ta porträtt, Linnea och Mikaela var snälla att ställa upp som modeller. Vi fotograferade med liv och lust, studio-lampan och reflektskärmen vi hade flyttades runt, upp och ner, fram och tillbaka.

LinneaMikaela med mörk bakgrundMikaela med ljus bakgrund

 • Karin21 mars, 2009 - 21:39

  Hej!
  Jättefina porträtt!
  Kram KarinReplyCancel

 • Linda22 mars, 2009 - 00:13

  Kanonbilder.

  Hoppas allt är fint med dig denna lördag?
  Kram Linda :luv:ReplyCancel

 • Micke22 mars, 2009 - 14:28

  Tjusig utrustning! 😀

  Men de blev bra alla foton!ReplyCancel

 • Marie24 mars, 2009 - 10:55

  Ja man kan ha enkla medel och det blir jätte bra bilder! Jag har också saker som jag brukar använda mig av. Ha det gott. Kram Marie :up:ReplyCancel