Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Lindöberget

Gjorde en förmiddagstur tur med fotoklubben till Lindöbergets naturreservat för att fota  sippor, vi hittade både vita och blå och de blå var i alla möjliga nyanser både beroende på färg och på solljuset.

 • Pia18 april, 2009 - 17:51

  Åh så fina!!ReplyCancel

 • Gurkiss18 april, 2009 - 18:30

  Såå underbara bilder *nickar*

  kram kram :luv:ReplyCancel

 • Micke19 april, 2009 - 06:57

  Så ljuvliga foton på blommorna!ReplyCancel

 • Annette19 april, 2009 - 08:47

  Hej Maria. Nu har du prickat in mina vårfavoriter må jag säga, vilka ljuvliga bilder, tack, verkligen tack!
  Må så gott och ha en skön söndag.
  :kram:ReplyCancel

 • Paula19 april, 2009 - 09:20

  Hej! Det är så härligt att våren hunnit så olika långt i vårt avlånga land. Tussilagon är de enda vårblommor vi har än så länge, men jag får njuta av dina och andras vackra foton medan jag väntar på den riktiga varan!
  Härligt att läsa om att du gillar kyla och snö, jag känner mig ganska ensam som gillar vintern bäst!
  Ha en skön söndag, här blåser kalla nordanvindar!ReplyCancel

 • joacim19 april, 2009 - 14:38

  Maria, du e grym. Vilka blomstrande bilder. Som Paula skriver är det kul följa hur utvecklingen är i landet vad gäller vårens utbredning. De sydliga bloggarna har ju redan haft dessa blommor men nu dräller de fram från mellansverige oxå. Dina sippor är dock njutningsbara som få…. Verkar vara KUL gå på promenad och utflykt med kameran… Får bli till sommaren. Nu e tempot här frenetiskt…ReplyCancel

 • FOTO I NORR - MARIE19 april, 2009 - 20:27

  Hejsan Maria. Härliga bilder och du snacka om kontraster i vårat avlånga land. Här har det stormat och blåst riktigt hårt och snön yrt ute på gator och torg och jag hör att det gör det fortfarande utanför mitt fönster. Ha det gott och ha en fin vecka. :caffienated:ReplyCancel

 • Agneta23 april, 2009 - 17:47

  Varje år så förundras man över naturens sätt att börja om på nytt igen. Nu är det de första vårblommorna som dyker upp och blått är min absoluta favoritfärg. Naturen är fantastisk och våra ögon blir stora som tefat varje gång några knoppar slår ut. En härlig tid väntar nu för alla som är fotointresserade/kunniga i den konsten.
  Tack för titten!
  Kram, AgnetaReplyCancel