Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Fotopromenad den 4 maj

Det regnade när jag steg upp i morse men till 11-tiden så blev det uppehåll och jag begav mig till Karlbergsskogen (en liten skog som inte ens jag kan gå vilse i) Dagens tema blev regndroppar för de fanns ju överallt, bäst syndes de på harsyra.

 • Foto i Norr - Marie4 maj, 2009 - 14:50

  Fina bilder du bjuder på Maria ja men droppar är ju hur fint som helst att fånga med kameran. Jag kom också ut men ingenting fint hittade jag på min promenad. Allt är ju så torrt ännu hos oss och inga vackra blommor har kommit upp ännu. Ha det gott!ReplyCancel

 • Micke4 maj, 2009 - 16:02

  Jättefina foton.
  Det är då man ser sånt här man vill ha en systemkamera 🙂
  ..men det brukar gå över 😀ReplyCancel

 • Gurkiss8 maj, 2009 - 05:56

  Underbara foton. Coola vitsippor med blålila streck i 🙂

  Kram kramReplyCancel

 • Madelene8 maj, 2009 - 09:16

  Kikar runt lite! Fina fotografier!ReplyCancel

 • Pia8 maj, 2009 - 12:33

  Underbara bilder!!

  Du, var hittar du alla dina fina teman?

  KRAM!ReplyCancel

  • Maria9 maj, 2009 - 15:20

   Skickar ett mail åt dig med lite länkar. 😀ReplyCancel

 • Johanna Nylund12 maj, 2009 - 08:02

  Underbara bilder. Jag måste bara få peta lite…de underbara små vita blommorna som Maria har hittat i skogen heter Harsyra. Maria: du får kika lite i din nya flora 😉

  Med 3 nätter bokade till Norgetrippen så känns det verkligen som att det är på riktigt.

  Vi ses om några veckor.

  // JohannaReplyCancel

  • Maria19 maj, 2009 - 07:56

   Tack för att du sa till, jag vill verkligen lära mig, ska ta och ändra på en gång.ReplyCancel