Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

1 december

Regnat har det gjort en hel del sista veckorna, i tisdags (under ett litet uppehåll) så var jag ute och fotade vattendroppar, man kan alltid vara efterklok men jag borde verkligen haft stativet med mig.

 • Evendim5 december, 2009 - 14:52

  Fina bilder på dropparna!! :up:

  Men nu tycker jag att det ska komma snö i stället! Idag har det inte varit riktigt ljust ute ens mitt på dagen! Tråkigt…

  Ha en fin lördag! KraaamReplyCancel

 • Cia6 december, 2009 - 17:26

  Ja egentligen borde man alltid ha stativert med sig… Jag älskar sista bilden…SOL… Det är man inte borskämd med just nu!ReplyCancel

 • Agneta7 december, 2009 - 16:24

  Bra att du skriver om stativet! Mitt finns på ett s.k. ”bra ställe” någonstans, så dags att börja leta så det inte blir suddiga foton på barnbarnet till julen. Men vilken katastrof det vore 😉

  Droppar är både vackert och tacksamt motiv. Ja, allt med vatten är tilltalande, för mig i alla fall.
  Nåja, detta eviga regn….vatten det också. Men kanske inte värt att klaga efter att ha sett om klimatkatastrofen i Australien, på sena natten, på TV i går. Fy för den lede vilken torka och elände och fattigdom människorna drabbats av. Vi får väl börja exportera vårt regnvatten…
  Kramen, AgnetaReplyCancel

 • Karin8 december, 2009 - 23:44

  Underbara bilder på vattendropparna! Det måste vara svårt att fånga en droppe i rätt ögonblick.
  Kram KarinReplyCancel

 • Frida11 december, 2009 - 15:39

  HeJ Maria, vilka härliga bilder på vattendropparna.Jag har inte haft så mycket inspiration på sistonde eftersom det varit så mörkt, grått och vått ;-)Vi hade en härlig dag då jag passade på att ta lite frostiga bilder.

  Ha en trevlig helg!ReplyCancel