Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Eva & Gazzina

I morse så följde med Eva när hon skulle träna Gazzina till ridbanan. Jag tog 170 foton och av dem så vart knappt en handfull som inte var suddiga och utan avklippta öron eller annat. Att fotografera ett rörande föremål är verkligen något som jag behöver öva mer på, det är verkligen en helt annan grej än att ligga platt på marken och fota blåsippor.

Bilden ovan till höger blev min favorit även fast jag råkade hugga huvudet av Eva 😀 • ulrica5 maj, 2010 - 12:05

  Jag tycker du har lyckats mycket bra med dina bilder!!
  Min favorit blir nog den första och sista bland tumnagelbilderna 🙂

  kram UlricaReplyCancel

 • Anneli A'la Foto5 maj, 2010 - 18:16

  Jättefina bilder! Jag förstår mycket väl att den högra är din favorit! Den är jättevacker! Jag märkte först inte att det var en människa på hästen! 😀

  Min favorit är dock nummer tre i tumnaglarna! Vilket otroligt vackert porträtt på den fantastiskt vackra hästen! Det är svårt att fotografera hästar men här har du verkligen fått till det! RIktigt fint!

  kram!ReplyCancel

 • Bodil Johansson5 maj, 2010 - 19:49

  Hej Maria. Mysiga bilder du har tagit på Eva och Gazzina.Satt här ikväll och klagade på att det är så svårt att fota djur i rörelse. Men du har lyckats. Förstår att du tog 170 bilder innan du hittade de rätta.ReplyCancel

 • Sofie5 maj, 2010 - 21:49

  Säger som någon annan sa…att när man ser din favoritbild så tänker man inte på att det sitter en människa där, man ser hästen. Jättefina!ReplyCancel

 • Karin7 maj, 2010 - 18:05

  Alla bilder är jättefina!
  Och på det sättet du har ”satt ihop” de två översta bilderna, är TUFFT!
  Kram KarinReplyCancel