Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Teman {58 – 64 av 365}

Tema nr 70 FYRA : fyra cyklister fotade vid Hjälmare Kanal.

Mera temabilder Klicka på bilderna för att se dem i en större storlek.

  • Foto i norr16 maj, 2010 - 14:15

    Hej Maria. Oj vad fint du har fått här inne jätte fina bilder och snygg layout också. Hoppas du har det bra.Har fått varmare i går och det är varmt och skönt ute och barnen inte behöver några vinterjackor någon mer. Längtar att komma ut och fota lite vårecken men denna tid då är det så smutsigt överallt innan allt snö och sand försvinner. Ha det gott 😉ReplyCancel

  • A F F L U E N Z A26 maj, 2010 - 19:39

    Ah, sådana skyltar har vi också här nere. Jag totalt missat dessa i Västerås =D

    Eh. Jo. Grabben har ju varit mäkta besviken över att snön försvann, dock längtar han ju till att baaadaaa ha ha. Jag gillar alla årstider, men nog är det något visst med sommaren! Vi har [tydligen] haft sommar här länge nu, men +13 grader känns inte direkt som sommarväder 😉ReplyCancel