Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Vinbärssnäcka

Vinbärssnäcka

Vinbärssnäckor är något som det finns hur mycket som helst av runt om i Köping

Kamera: Canon EOS 40D • Brännvid: 100 mm • Bländare: f/3.5 • Slutartid: 1/100 sec • ISO: 800

 • Linda24 maj, 2010 - 19:44

  Wow vilken bild :up:

  Hoppas du mår gott tjejen? Massor av kramar :luv: :luv:ReplyCancel

 • ulrica25 maj, 2010 - 09:20

  Vilken fin bild du fått av snäckan! Milda färger och bra komponerad 🙂ReplyCancel

 • Annette26 maj, 2010 - 09:26

  Åh, det första jag ser är ljuvliga tussilago, sen en snigel. Härliga bilder som alltid när man tittar in hos dig.
  Ha det gott i försommartid.
  :kram:ReplyCancel

 • Anneli A'la Foto29 maj, 2010 - 03:07

  Jag bara störtgillar din font på inläggen! Det är det första jag ska skriva! 🙂 Det andra är att jag tycker bilden är jättefin! 😀 Och det sista är att jag är så glad att du skriver Vinbärssnäcka! :party:
  Jag har just fått lära mig att det heter Vinbergssnäcka och jag tycker det är sååå fult! :exhausted:

  Kram på dig!ReplyCancel

  • Maria30 maj, 2010 - 10:50

   Jag googlade lite och såg att du hade rätt, snäckan heter Vinbergssnäckan men det lustiga är att det kom upp lika mycket sökresultat på Vinbärssnäckan som på Vinbergssnäckan. Jag låter namnet Vinbärssnäckan stå kvar för det är så mycket finare 🙂

   :kram:ReplyCancel