Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

2010 Scott Kelby’s Worldwide Photowalk: Eskilstuna/Sweden

Lördagen den 24 juli så begav jag mig till Eskilstuna tillsammans med Sussie för att gå med i årets Scott Kelby’s Worldwide Photowalk. Det var en gråmulen kväll och stundtals under promenaden var jag glad att jag hade regnjackan på mig, som tur var så klarade vi oss från det värsta regnet, som inte förrän det var dags att bege hem, stod som spön i backen.   Det blev många bilder, mycke blommor förstås men också statsvyer och lite annat smått och gott.

Promenadvägen hade komponerats ihop av kvällens PhotoWalk-ledaren Pierre Pocs, jag hade en mycket trevlig kväll och nästa år så tänker jag om jag får möjlighet vara med på en ny PhotoWalk någonstans i Sverige.

klicka på bilderna för att se dem i ett större format

Photowalken bör ta cirka två timmar. Vi träffas utanför Hotell Bolinder Munktell, vid vändplan kl. 17:45 och börjar avfärden kl. 18:00. Sedan går vi in en kortis på munktellområdet, över bron och ån mot Radermachersmedjorna, sedan mot biblioteket till Fristadstorget. Gågatan fram till Gallerian där vi viker upp mot St Eskils gymnasium och går mot Fors kyrkopark. Över Forsbron och in i Gamla stan. Vi vandrar genom hela Gamla stan med fina gränder för många tillfällen till fina bilder. När Gamla stan tar stop kommer vi ut på Strandgatan där vi går mot Stadsparken och avslutar fotopromenaden vid Åbryggan. /Pierre Pocs

 • Junitjej28 juli, 2010 - 18:28

  Wow! Vilka fantastiska bilder!ReplyCancel

 • Linda29 juli, 2010 - 13:46

  Åh vilka underbara bilder. Vackert i Eskilstuna förstår jag :up:
  Vad kul det lät med en Photowalk. Förstår att du vill göra om det igen.

  Önskar dig en skön torsdag nu vännen :luv:ReplyCancel

 • Agneta29 juli, 2010 - 21:43

  Hej!
  Så trevligt det går att göra när man har lite fantasi och en kamera 🙂 Jag fastnade för det första fotot direkt så klart och det gröna huset med vackra fönster. Men det gäller nog att inte hänga för långt ut genom fönstret för vattnet ser ut att ligga farligt nära om man skulle dratta i 😉 Använder man de gamla träkåkarna som kontor i dagens läge eller är det bostäder? Hur som helst så är dom jättemysiga. Gillar sån´t.
  Att läsa om hur länge många längder du simmar ger prestationsångest…usch o fy. Vill bli frisk GENAST för jag älskar att simma. Men hur många meter är en längd, kan man ju undra med tanke på tiden 😉 Man har väl varit simmerska en gång i ungdomens friska dagar. Frisim i 25-metersbassäng var vad som gällde på den gamla goda tiden. Åsså guldmagistern som grädden på moset. Varje sommar ute i havet bland makrillar, tång o maneter…DET var tider det min vän 🙂

  Nä, nu ska jag tillbaka till TV:n igen och våndas när det går illa för våra svenska friidrottare. Är inte så förtjust i friidrott bortsett då fr. höjd, tresteg och längd. Kan vara kul med både slägga och diskus om någon svensk är med.
  Men snart börjar EM i simning och DÅ blir det kul. Du är väl med?? Nåja, som reserv kanske 😀
  Ha det gott vännen!
  Kramen, AgnetaReplyCancel

 • Karin29 juli, 2010 - 22:46

  UNDERBARA bilder! :up:
  Läste i tidningen att det var photo-walk även i Malmö, så det verkar var en nationell eller ikanske internationell dag.
  Kramar!
  KarinReplyCancel

 • Cia1 augusti, 2010 - 00:04

  Att du tar fina bilder behöver jag nog inte säga fler ggr va?
  Men oj vad skön designen blev … du har piffat lite med den sedan jag var här sist.ReplyCancel

 • Marie F15 augusti, 2010 - 00:26

  En riktigt fin samling med bilder. Fastnade mycket för den suddiga bilden på paret. Kul med Photowalk. Det skulle jag vilja göra någon gång.ReplyCancel