Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Teman {66 – 81 av 365}


Tema nr 165 Luden – En fjäril har en riktigt luden kropp!


Tema nr 248 Rörigt – Ett fotografi med blommor kan lätt bli rörigt om man har för stort skärpedjupt, fast jag gillar det!


Tema nr 45 Doft – En av mina favoritdofter kommer ifrån lavendeln.

Mera bilder Klicka på bilderna för att se dem i en större storlek.


365Foto är en utmaning där man under ett år ska ta 365 foton med i förväg bestämda teman, jag vet redan nu att jag inte kommer att hinna, men vad gör det,  jag gör så många jag hinner och har lust med och jag är lika glad för det 🙂 Se hela tema-listan här!

 • maria10 juli, 2010 - 20:07

  Underbara bilder 🙂
  Men kanske stressigt med 365 stycken…

  Hoppas ni har det bra med firandet av 18-åringen 🙂
  KramReplyCancel

 • Cia10 juli, 2010 - 21:46

  FINT! Som alltid….ReplyCancel

 • Agneta12 juli, 2010 - 17:28

  Hejsan, Maria!
  Nu har jag varit runt på en liten tur i Västerås Domkyrka, med din hjälp 🙂 Taket är väldigt fint men det är svårt att förstå hur dom fått till det. Rosen ser ut att vara av marsipan, godissugen blev jag nu…genast och inget finns hemma 😡 Det där huset med de tre blåa dörrarna ser väldigt gammal och intressant ut. Snickarglädhe! Men inte skulle jag vilja bo överst, för den dörren har ju ingen balkong med räcke. Nu vilmlar det av söta små duniga andungar på webben och dom är bedårande, kan man aldrig se för ofta.
  Ja du, i denna bastuvärmen ska man hålla sig inomhus, dricka mycket och ofta för att överleva. Inte är vi vana vid tropiskt klimat inte. Inte många knop som görs nu inte. Bara fkläktarna som går på högvarv här hemma, för att bidra med lite syre.
  Permanentade mitt hår i går, själv i badrummet och i dag ser jag ut som man brukar göra i värmen…krull och risigt till max då svetten lackat i huvudbotten hela natten…suck!
  Ska väl inte klaga, för snart kommer bistrare klimat. Kunde inte låta bli att illustrera detta i min dagbok i dag :-)))
  Alltid retar det väl nå´n 😉
  Varma kramar, Agneta 😉ReplyCancel

 • Anne-Lie23 juli, 2010 - 15:41

  Känner nästan doften av lavendeln!ReplyCancel