Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Fotopromenad den 7 augusti

Igår så var jag ute med Linnea, vi promenerade efter Köpingsån och vi hittade både smått och stort att fotografera

 • Maria8 augusti, 2010 - 09:32

  Jag gör absolut ingenting med mina fotografier förutom visa dem i bloggen. Visst har jag gjort någon förstoring men det var länge sedan sist.ReplyCancel

 • Lotta8 augusti, 2010 - 08:54

  Väldigt fina allihopa 🙂 Vad gör du med dem sen? Bildspelsram? Utställning? Förstoring och försäljning?

  KramReplyCancel

 • AnnaKK19 augusti, 2010 - 08:51

  Åh, vad kul det skulle vara att göra en sådan fotopromenad med någon likasinnad! 🙂 Min dotter är tyvärr inte alls intresserad av foto… Jättehärliga bilder!!! De du hade på näckrosor i ett inlägg en bit högre upp i bloggen är också fantastiskt fina. 🙂ReplyCancel