Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Simma i regn!

Simma i regn är något som jag inte vill göra men däremot Linnea (som simtränar 4 gånger i veckan) fick göra det idag.  Fotot är från dagens träning, jag sitter i regnet under ett paraply och tittar på ungarna simmar fram och tillbaka, fram och tillbaka.

 • Micke9 augusti, 2010 - 22:20

  Läcker bild!
  Men bli lite blöt från ovan kan väl inte va så farligt va? :tongue:ReplyCancel

 • Lotta10 augusti, 2010 - 08:18

  Läckert med så tydligt skillnad mellan himlen och vattnet 🙂 Jag gillar att bada i regna, om det är varmt vill säga 😉ReplyCancel

 • Linda10 augusti, 2010 - 14:11

  Jag tycker det är mysigt att bada i regn jag 🙂

  En kanonbild må jag säga. Du är så duktig med kameran vännen :luv:ReplyCancel

 • Doris12 augusti, 2010 - 04:47

  Häftig bild ! Jag tycker att det är mysigt att bada i regn 😉
  Sköt om dig !
  :kram: , DorisReplyCancel

 • Agneta15 augusti, 2010 - 22:21

  Hejsan, Maria!
  Att simma när det regnar är väl ok bara det inte är svarta åskemoln, mindre bra. Åskan slår ju ner i havet stup i kvarten. Simning har jag sett på TV i flera dagar nu och Sverige tog 10 medaljer, senast jag kollade 🙂 Duktiga tjejer vi har. ska din dotter tävlingssimma månne? En ny Therese Ahlshammar? Jag simmade också som ung och det är underbart, men superjobbigt att träna längd efter längd efter längd efter…. tills man är spyfärdig…usch. Nåja, är man ung och har intresse så är det väl ok. men att titta påå är mindre kul. Men sickn tur att du har en fungerande dator igen….abstinens kan man få för mindre. Ha det så bra! Kramen, AgnetaReplyCancel

 • A F F L U E N Z A23 augusti, 2010 - 21:44

  Vilken grymt häftig bild!ReplyCancel