Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Fotopromenad den 9 september

Det var länge sedan jag gick på en fotopromenad så igår tyckte jag att det var dags igen. Jag släppte av ungarna vid sin skola vid 8 tiden, åkte och parkerade min bil och sedan så bar det iväg på min runda. Det var grått och lite kyligt när jag började gå men efter ett par timmar så kom solen fram och det blev blå himmel med lite moln. Rundan jag tog mer tid att gå än vad jag hade trott, 10494 steg fick jag ihop på stegräknaren, och jag hade en tid på hörcentralen kl.11:00 att passa så de sista 45 minuterna gick jag så fort jag bara kunde utan att stanna och fotografera. Jag hann till hörcentralen i tid men jag var helt slut när jag kom hem så på eftermiddagen så blev det inga 1250 meter i simhallen, utan jag satt i en solstol och nicka till medans Linnea simmade. :shy:

Här är i alla en del foton från gårdagen promenad.

 • Frida10 september, 2010 - 16:27

  Underbart vackert Maria 🙂
  Ha en trevlig helg!ReplyCancel

 • Len@10 september, 2010 - 16:29

  Vackera bilder, visst är det härligt att ta fotopromenader…man ser så mycket annat med kameran i handen…. Trevlig HelgReplyCancel

 • Linda10 september, 2010 - 17:13

  Kul att du kom ut på en runda. Och som alltid blev det ju massa fina bilder.
  Här har vädret vart så trist att hälften vore nog. Men å andra sidan är jag sjuk så det gör inte så mkt..

  Ha en underbar fredagskväll nu vännen Massa kramar :luv:ReplyCancel

 • A F F L U E N Z A11 september, 2010 - 12:09

  Härligt med en lång fotorunda. Det var väldigt länge sedan jag själv var ute i skogen och promenerade, det blir mer stadsfotorunder för mig just nu. 🙂ReplyCancel