Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Norsa hagar och jag

Ibland så är det ganska frustrerande att vara arbetslös, man kämpar och kämpar men det händer ingenting. När jag tycker att det är extra motigt så brukar jag åka ut till Norsa hagar och promenera runt med kameran. Detta gjorde jag igår och fast det var ganska grått och trist väder när jag åkte hemifrån så fick jag ett par bilder som blev riktigt bra. När jag kom hem så hade jag fått ett mail från ett större företag i Västerås där de skrev att de är mycket intresserade av mig och om jag fortfarande var intresserad av att jobba på hos dem så ville de att jag skulle ansöka till det jobberbjudande som de har just nu.

 • Linda28 oktober, 2010 - 12:20

  Åh vilka vackra bilder. Men bäst av allt är ju mailet. Jag håller tummar och tår för dig nu vännen :luv:ReplyCancel

 • Doris/doje29 oktober, 2010 - 02:10

  Blev så förtjust i blderna av fåglarna, helt underbara :up:
  Och ska du söka jobbet ?
  Önskar dig en skön helg
  :kram:ReplyCancel

  • Maria31 oktober, 2010 - 08:45

   Jag hade redan sökt jobbet när jag fick mailet 🙂ReplyCancel

 • Alexandra Ekdahl30 oktober, 2010 - 14:06

  Bild nummer två är fantastisk 🙂 Viket vackert ställe och underbart fångat 🙂 :wow:ReplyCancel

 • Karin30 oktober, 2010 - 17:43

  Oh, jag håller tummarn hårt, hårt för dig, att du får jobbet :up:
  Kanonbra bilder som vanligt!
  Kram KarinReplyCancel

 • Ariella1 november, 2010 - 15:33

  Hej!
  Vilka underbara bilder! Gillar den tredje bilden uppifrån bäst. Den på blåmesen.

  Ha en bra dag!ReplyCancel