Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Från bildarkivet VII

över 11000 fotografier i bildarkivet, detta är ett

badglädje
fotat den 12 juli 2010

 • Frida4 januari, 2011 - 12:32

  Härlig bild, längtar efter sommaren ibland.ReplyCancel

 • Micke6 januari, 2011 - 09:49

  Full fart framåt!ReplyCancel

 • Annette7 januari, 2011 - 16:06

  Hej Maria.
  God fortsättning på det nya, hoppas helgerna varit sköna och mysiga.
  Bilden ger mig nästan lite vår/sommarkänslor.
  Fast jag gillar vintern, det är så fint med all snö.
  Må så gott, vännen.
  :kram:ReplyCancel

 • Doris8 januari, 2011 - 01:35

  Oh, sköna,sköna sommar
  Sköt om dig !
  :kram:ReplyCancel

 • Frida8 januari, 2011 - 19:21

  Skitsnyggt Maria. Vilken energi du har 🙂ReplyCancel

  • Maria15 januari, 2011 - 10:37

   Blev helt såld på det där temat men efter ha kämpat med det ett par dagar, den kräver grymt mycket prestanda av datorn för att fungera snyggt och sedan så buggar den i IE. Så jag har gått tillbaka till mitt gamla men jag tänker ta lite gobitar med mig från det temat.ReplyCancel

 • Agneta9 januari, 2011 - 14:42

  Hej, Maria!
  Den där vinflaskan med Elvisetikett var något nytt! Men allt går att tjäna pengar på. Elvis dök ju upp när jag var 12 år och har varit min favorit sedan dess och nu är jag snart 66….urk! Inte klokt alltså, vad tiden rinner iväg.
  Så kul med badfoto. Här i Göteborg har vi ingen vattenbrist just nu då gator o torg ser ut som mindre sjöar nu när snön böärjar smälta. Källare svämmas över och vi har som vanligt denna årstiden en jäkla röra och inte mycket som funkar.

  Jag funderade häromdagen över hur det var med uppringt modem och nervositeten över räkningen när någon sida var för seeeg på Nätet. Mitt gamla modem är seg som attan, men jag har lärt mig att sätta på modemet, hämta kaffe och när jag väl är klar är även min uppkoppling det.
  Tekniken lover runt men håller tunt 🙁
  God fortsättning och lycka till med jobbsökandet!
  Kram, AgnetaReplyCancel