Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Norsa Hagar den 3 januari

För snart två veckor sedan så var jag ute och pulsa i snön på ett av mina favoritställen här i Köping nämligen Norsa Hagar, redigerade bilderna samma dag men glömde sedan bort dem, men ”bättre sent än aldrig” är ett av mina motto så här är bilderna från den dagen.

 • Frida15 januari, 2011 - 20:29

  Hej Maria, jag har Space2U sedan 2002. Pixelbloggen låg först på Binero men det krånglade så mycket så jag flyttade öer den också till Space2U. Inte det billigaste men de svara på mail oftast inom en halvtimme, aldrig omöjliga och tillförlitlighet till tusen.

  //FridaReplyCancel

 • Linda15 januari, 2011 - 21:12

  fina bilder! Verkligen härliga att se på!ReplyCancel

 • Lena15 januari, 2011 - 21:23

  Helt underbara foton. Du är jätteduktig med kameran. Jag och maken har börjat fota en del eftersom vi köpte oss en kamera i höstas. Än så länge testar vi mest för att lära oss kameran. Kika gärna in på vår nya fotosida och kolla. Den är http://blogg.aftonbladet.se/varafoton
  Ha en bra fortsättning på helgen.ReplyCancel

 • Doris16 januari, 2011 - 01:41

  Underbart vackra bilder som alltid !
  Önskar dig en god fortsättning på helgen.
  KramReplyCancel

 • Cia17 januari, 2011 - 22:06

  Ohhh I like… Mitten bilden!

  Ja designen på bloggen också Gillar verkligen bildscrollen på framsidan ocksåReplyCancel

 • A F F L U E N Z A20 januari, 2011 - 08:23

  Vilka härliga vinterbilder! Här nere har vi knappt kvar någon snö alls, bara lite snö/grus högar här och var. *trist*ReplyCancel