Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Skärpedjup

Jag går just nu på en fotokurs om manuell fotografering och vi får olika arbetsuppgifter att jobba med mellan gångerna, sötnosarna nedan är fotade för uppgiften kort skärpedjup.

 • Cia15 april, 2011 - 20:32

  Söta bildövningar!ReplyCancel

 • Frida15 april, 2011 - 23:20

  Gulliga objekt att öva på 🙂ReplyCancel

 • Doris17 april, 2011 - 01:33

  Häftigt att kunna fota på detta vis !
  Läste att du var nöjd med håret eftet besöket hos frissan, vad gjorde hon ?
  Jag har ju färgat mig men vet att håret inte mår bra av det + att jag behöver permanent igen och då blir det ännu risigare …
  Sköt om dig !
  :kram:ReplyCancel

  • Maria17 april, 2011 - 09:10

   Hon gjorde ett jättejobb med att lägga slingor i 2 blonda och 1 röd nyans, jag lät henne föreslå färger och så körde vi på dem, färgvalet var något som jag (som vill vara mörkhårig)själv absolut inte hade valt men nu i efterhand så gillar jag det jättemycket och det är verkligen kul att förnya sig 😆
   Eftersom jag är allergisk mot hårfärgningsmedel så färgade hon inte ända in utan sparade en 5mm och alla slingor låg i folie så att det inte skulle röra skallen och det fungerade jättebra jag fick ingen reaktion alls mot hårfärgningsmedlet.ReplyCancel