Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

I köksfönstret

Tidigare så har jag alltid suttit i soffan med datorn i knät men då jag på senaste tiden har fått ont i låren av det så har jag nu flytta till köksbordet och det är faktiskt inte så dumt som jag trodde att det skulle bli. Även mina pelargoner är säkert glada över min flytt för nu ser jag ju dem varje gång jag tittar upp, och då kommer  jag förhoppningsvis också se direkt de behöver vatten, tidigare har de varit glada om de har fått vatten nån gång i månaden. 😆

 • Frida31 maj, 2011 - 09:05

  Jag sitter vid datorbordet mitt i huset men utsikt över ytterdörr, kök och vardagsrum. Spindeln i nätet som mannen säger 🙂ReplyCancel

 • Cia31 maj, 2011 - 10:12

  Jag är också blomplågare…ReplyCancel

 • Doris4 juni, 2011 - 02:57

  Jag sitter vid matrumsbordet i teverummet, Maken vill ha mig där så att vi kan umgås lite 😉 .
  Önskar dig en skön helg, :kram:ReplyCancel