Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Och tiden blir ett förunderligt ting

Jag fick för ett tag sedan frågan om jag har någon favorit-fotograf och jag svarade då att det har jag inte men att har däremot har ett favorit-fotografi. I morse när jag satt och bläddrade i mitt väl tummade ex av Sune Jonssons Och tiden blir ett förunderligt ting så slog det mig att jag visst har en favoritfotograf och det är Sune Jonsson.

Sune Jonsson (1930-2009)


Sune Jonsson var en svensk dokumentärfotograf och författare. Han arbetade under en stor del av sin verksamma karriär vid Västerbottens museum.

Sällskapet Sune Jonssons Vänner

Bildspel med kommentarer av Sune Jonsson

Bokus Bokhandel

  • Linda aka Javamorsan24 maj, 2011 - 13:32

    Kan inget alls om sånt här men har faktiskt sett en del av hans foton och jag gillar dom 🙂ReplyCancel

  • Cia24 maj, 2011 - 19:01

    Hmmm kan inga fotografer eller ens favorit bilder…Men jag vet vad jag tycker om och varför när jag ser det.ReplyCancel