Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Mitt favoritfotografi

Take off ladybird © Leon Baas

I ett tidigare inlägg så skrev jag att jag har ett favoritfotografi och ovan kan ni se vilken det är. Detta fotografi såg jag första gången för över ett och ett halvt år sedan och det har funnits kvar i mitt minne sedan dess. Leon Bass fotografier är alla konstverk målade i de mest fantastiska färgerna men det som har gjort att jag har fastnat så totalt för just detta fotografi är att varje gång som jag tittar på den lilla nyckelpigan så börjar jag att le, ju mer jag tittar desto bredare blir mitt leende och bara efter en liten stund så börjar ”solen lysa” i mitt hjärta och det spelar ingen roll hur eländig och tråkig min dag än är, jag blir helt enkelt lycklig 😆

Leon Bass @ 1X
Hemsida @ www.bb-fotografie.nl

Har du något favoritfotografi som ger dig en alldeles speciell känsla?

Fotografiet är publicerat med tillstånd från fotografen Leon Bass.

 

 • Cia9 juli, 2011 - 15:12

  Jag trodde först att du tagit bilden och att den kändes annorlunda från dina andra bilder.ReplyCancel

 • Frida9 juli, 2011 - 22:13

  Underbar bild kan bara hålla med. Länk till en av mina favoritbilder som har allt. Jag blir nostalgisk, wemodig, glad och stolt när jag tittar på den.

  http://jonaspeterson.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/kirkwood_slideshow076.jpgReplyCancel

  • Maria10 juli, 2011 - 06:42

   Ja det var verkligen en vacker bild, som en modern John Bauer bild.ReplyCancel

 • Kattis10 juli, 2011 - 11:46

  Wow, så häftig!ReplyCancel

 • A F F L U E N Z A10 juli, 2011 - 20:04

  Grymt snygg bild! Jag kan inte komma på någon favoritbild så här på rak arm 😀

  Nja, jag var nog inte så informativ, JAG använder mig inte av objektivet däremot gör sonen det när han använder min gamla 400D. Objektivet är helt OK dock, kan absolut rekommendera dig att köpa det. Hade det inte varit för att du redan har ett 100mm hade jag rekommenderat 85mm, åh vad den är bra!ReplyCancel

  • Maria11 juli, 2011 - 15:58

   Jag har funderat ett tag nu på att införskaffa mig ett 50mm, jag älskar mitt 100mm för det blir så underbart skarpa bilder med den och sen så det ett makro-objektiv vilket inte gör saken sämre.ReplyCancel

 • Ayush Basu11 juli, 2011 - 14:14

  about to land, brilliant timing. this is excellent stuffReplyCancel

  • Maria11 juli, 2011 - 16:04

   Maybe I should have clarify in English as well that the photograph is not taken by me, it’s Leon Bass who is the photographer and the reason I show it in my blog (with permission of the photographer) is that it is my absolute favorite photo.ReplyCancel

 • catja16 juli, 2011 - 22:06

  Jättefint. Jag har sett det där förut någonstans. En sådan där drömbild man skulle önska man fick till själv. Kan inte själv komma på något favoritfoto. Finns så många duktiga fotografer.ReplyCancel