Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

2:a plats :)

Jag fick en hedrande 2:plats i årets klubbmästerskap hos Köping Fotoklubb.

En fotograf med mycket god bilduppfattning. Det krävs bildsinne och ett mycket gott tekniskt kunnande för att omsätta det här motivet till ett så fint resultat. Är det inlämning till loppis med tanke på titeln? Då gäller det att sortera, vad ska kastas och vad ska behållas. Eller är det någon som gjort ett eget upplag för vad som ropats in på auktion? Våra funderingar är många och vi är nyfikna på vad som händer runt omkring. Mycket bra gjort med en exemplarisk bildbehandling.

Bildgruppen Reflex, Arboga

 • Frida18 december, 2011 - 18:50

  Grattis Maria, vad kul!ReplyCancel

 • Doris19 december, 2011 - 01:40

  Grattis ! Och bilden är verkligen bra !
  :kram:ReplyCancel

 • Agneta19 december, 2011 - 18:07

  Varmt grattis Maria!
  Inspirerar till fler foton och mer lärande inom denna konstart kan jag tänka mig. En fin bild med en mycket vacker lampskärm på soffans rygg…en exakt likadan sitter här bredvid mig nu, på en vacker lampfot, i rosa siden 🙂
  Så kan det också bli!
  Passar på att önska dig och faniljen en riktigt fin Julhelg och även ett Gott Nytt År 2012!
  Kramen, AgnetaReplyCancel