Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Minnen från barndommens lekar

 

 • Gabriella19 januari, 2012 - 19:23

  Usch hemska minnen. Klarar inte av karuseller, blir åksjukReplyCancel

 • Ina19 januari, 2012 - 20:37

  Jag älskade dessa karuseller när jag var barn! Här i Härnösand, dit jag nyss flyttat tillbaka, fanns det nästan en i varje lekpark. I Eskilstuna, dit jag flyttade som 9-åring, fanns det inte en endaste 🙁

  Det är mysigt med minnen från barndomen, så länge dom handlar om karuseller :-))

  Fint fotat!ReplyCancel

 • Eva Trillian19 januari, 2012 - 22:36

  Storgillar bilden! ALLT är bra med den!ReplyCancel

 • nilshenric20 januari, 2012 - 22:25

  Det väcker minnen. Som barn kunde jag åka karusell och gunga hur länge som helst. Nu får jaag ta det försiktigt när jag är ute med barnbarnen, jag blir lätt åksjuk av detta.ReplyCancel

 • Agneta21 januari, 2012 - 00:23

  Hej!
  Vad kul att återse den gamla hederliga snurran som fanns på nästan alla lekplatser när jag var barn på 40-50-talet. Men inte fanns det något att sitta på, man fick allt stå upp. men kul var det i lagom fart 😉
  Kram, AgnetaReplyCancel