Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

117. Idol (50 av 366)

Gene Kelly har alltid var min idol och här ser ni honom dansande med en lyckstolpe (från filmen Singin’ in the Rain) på den fantastiska väggmålningen med stora Hollywood-stjärnor från förr. Målningen finns på väggen på det som tidigare var Grands (numera bostäder, tror jag) ytterfasad mot järnvägen i Skellefteå.

  • Agneta19 februari, 2012 - 15:40

    Men åh vilken läcker väggmålning! Vem älskar inte Gene Kelly? En mästare på ALLt! Sång, dans, akrobatik m.m. Inte som i dagens filmer där det uppenbarligen räcker med att ha ett snyggt yttre 😉 Nä, förr var det mycket som krävdes för att agera och det vete katten om dom hade stuntmän? Hur som helst så är det även min stora idol 🙂
    Önskar dig en bra kommande vecka! Kramen, AgnetaReplyCancel

  • A F F L U E N Z A23 februari, 2012 - 23:32

    Snygg! Riktigt häftig målning också.ReplyCancel