Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

82. Gardin (84 av 366)


 • Agneta24 mars, 2012 - 15:25

  Hej, Maria!
  Men jösses då, jag har en likadan gardin i sovrummet som ska skydda mot insynen här nere i 1:a vån. Var ju tvungen att gå in och kika men solen skiner så jag ser inte ett skvatt och kanske min blommor på gardinen är en aning mindre…kanske. Tyvärr har jag likadana fönsterkarmari köket och i ett av rummen också fast i vitt…d.v.s. flagade och nu är det nästan ingen färg kvar och vad gör hyresvärden åt det?? Höjer hyran 🙁 Gamla 2-glasfönster fr. 50-talet..URK! Men inåt gården har vi fått moderna 3-glas…?!
  Det är jättekul att pren. på din blogg så jag får dina härliga foton i mailen varje gång du fotar men inte alltid jag hinner hit för att kommentera……men du ska veta att jag njuter. Vill minnas att du tog ett foto av en massa cyklar och det var superhäftigt med tanke på temat 🙂
  Ha det så gott! Kram, AgnetaReplyCancel

 • Linda24 mars, 2012 - 19:59

  Snyggt! Härligt gammalt fönster.ReplyCancel

 • Lena25 mars, 2012 - 14:21

  Vilken vacker bild på ett vackert fönster !ReplyCancel