Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

53. Fiskebåtar (119 av 366)

Sista bilden i utmaningen 365+1 foto, fr.o.m. i morgon så fortsätter jag med egna teman.

Ok, det är bara en, men fiskebåtar är en sällsynt vara där jag bor. 😉

 • Eva Trillian29 april, 2012 - 08:11

  Vi ser det som en representant för fiskebåtAR 🙂ReplyCancel

 • Agneta29 april, 2012 - 13:53

  Hej. Maria!
  Men åh vilken fin gamal fiskebåt du hittat. Den modellen fast av trä fanns de i tusental här på ”Bästkuiten” när jag var barn. Bodde alla somrar ute på Hönö som liger i Göteborgs norra skärgård och där fanns då fuiskebåtar av alla de slag. Vackert!! Numer är både båtarna och fisken en bristvara och kan du tänka dig att färsk torsk är dyrare än fläskfilé här…usch! Kan kosta upp till 200:-/kilot men då är den fiskad i Nordsjön och inte i något innanhav, men ändå.
  Roligt att du dokumenterar…för snart är väl denna lilla båten ett minne blott 🙁
  Ha det gott! Kramis, AgnetaReplyCancel

 • Agneta29 april, 2012 - 13:56

  Sorry…mängder med felstavningar som vanligt ser jag nu, trots kontroll 🙁
  Men bokstäverna är så små här på bloggen, så jag måste zooma upp till 150% och då blir det lite ”grötigt” att skriva och så ser jag illa också numer…usch!ReplyCancel

  • Maria29 april, 2012 - 18:54

   Inte gör stavfelen något, jag vet ju att du ser lite dåligt och jag förstår precis vad du menar ändå.ReplyCancel

 • Charlotta29 april, 2012 - 20:14

  Men två fiskefordon är det, så jag tycker att pluralformen är tillgodosedd 😉ReplyCancel