Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Sommarfröjder

Nu har mitt sommaruppehåll i bloggen tagit slut mycket tack vare att jag har börjat fota igen. Min semester har precis börjat och jag ser i fram i mot många roliga fototillfällen nu under juli/augusti.

168 av 366
 • Agneta15 juli, 2012 - 13:59

  Hejsan, Maria!
  Välkommen tillbaka igen efter det korta uppehållet 😉
  Så somrigt det ser ut med bär och svamp vilket jag inte kan säga om vädret. Mest regn och blåst och kyla så någon sommar har vi inte fått ännu. Har just lagt ut några molnfoton i min dagbok och inte alla är muntra även om deom är fina.
  Men kanske att augusti blir bra…
  Hoppas du får en fin semester!
  Kram, AgnetaReplyCancel

 • Kattis16 juli, 2012 - 10:58

  Välkommen tillbaka, ser fram emot att se alla härliga bilder! 🙂ReplyCancel

 • Nilla16 juli, 2012 - 20:29

  Vilken fin blogg du har!ReplyCancel

 • Gabriella16 juli, 2012 - 21:37

  Väntar med spänning på att se flera bilderReplyCancel