Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

113. Hjälpmedel

54 av 365

 • Charlotta23 februari, 2013 - 14:53

  En riktig reklambild, tjusigt!
  Jag hoppas – och tror – att hörapparater snart kan anses lika naturligt som glasögon för dem som behöver. Jag är inte där ännu, men har absolut ingen ångest att skaffa hörapparat om det skulle behövas. Man kan ju få hörapparater som är vackra som smycken, med bling och allt om man vill.ReplyCancel

 • Annika23 februari, 2013 - 17:03

  Livsviktiga hjälpmedel för vissa.ReplyCancel

 • Kerstin23 februari, 2013 - 20:51

  Verkligen fin bild. Kunde inte komma på vad de förställde men ser ju nu när jag läser kommentarerna. Har också ett par men eftersom jag inte trivs med som ligger dom för det mesta i ett skåp….. Där gör dom ju stor nytta?!?!ReplyCancel