Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

328. Uppåt

96 av 365

Och med denna bild så tackar jag för mig i årets utmaning, det blev inte som jag hade tänkt mig och med tid och lust att fotografera, försökte i år igen för att bli ännu mer motiverad till att fotografera men när vårtröttheten slog till då rann allt ut i sanden. Jag vill ge ett stort varmt tack till alla fina kommentarer jag har fått och jag kommer naturligt vis fortsätta att uppdatera mig hur det går för er i utmaningen.

Jag kommer naturligt visa fortsätta att mina fotografier här, närmast så kommer jag att visa bilderna som jag har kvar från leksaksmuseet och sedan så ska jag förstås ut på nya utflykter och vem vet vad jag fångar då. 😆

 • Anette Linnea6 april, 2013 - 08:40

  Alltid intressant och inspirerande att se dina foton! Om lusten kommer åter, kan du ju hoppa på tåget igen! Glad att du kommer fortsätta publicera foton, utmaning eller ej, så att jag kan komma tillbaka och se dina fina foton. Ha en fin lördag 🙂ReplyCancel

 • Eva Trillian6 april, 2013 - 21:33

  Tur för oss andra att du fortsätter visa dina foton här i alla fall! Du är en duktig fotograf som inspirerar med dina alster!ReplyCancel

 • Kerstin6 april, 2013 - 21:34

  Så synd att inspirationen sinat till utmaningen. Jag gillar att kika in till dej och titta på dina underbara foton och kreativa tolkningar. Jag hoppas att du får en skön vår och att inspirationen kommer tillbaka.

  Kramar.ReplyCancel

 • Razzy12 april, 2013 - 19:26

  Jag är inte heller helt säker på att jag kommer att kunna ro hem utmaningen men försöker ett tag till.. Gillar dina foton så jag kommer att fortsätta titta in här och se vad du har att överraska med 🙂ReplyCancel

 • gunilla19 april, 2013 - 10:32

  härlig bild! T.o.m. föraren tittar uppåt!ReplyCancel

 • Eva30 april, 2013 - 19:07

  Hej vännen,
  Jag har inte hunnit med att titta på dina underbara bilder och tycker att det är trist att jag ska flytta ner dit från deltagare till intresserade.
  Men jag gör det och hoppas att du får inspiration nog att hoppa på igen.
  Kanske en fototur till Sala.
  Skulle vilja åka till Gruvan och fotografera nu när det börjar grönska, kanske kan jag locka med dig 😉
  Kram.ReplyCancel

 • Jonas5 juni, 2013 - 23:16

  Tack för en jättefin och unik blogg! Jag gillar verkligen hur du gjorde din utmaning till något personligt! Verkligen en fotoblogg som märkt ut sig. 🙂ReplyCancel

 • Gunilla (PixelCat)3 december, 2013 - 12:29

  Hej! Du kan nu anmäla dig till 365 foton 2014! Janicke och jag (alias PixelCat) har äran och nöjet att ta över som administratörer. Välkommen till ett nytt år och nya fotoutmaningar! http://365foton.se/. (Om du redan har anmält dig ber vi om ursäkt, men vi lägger in det här meddelandet hos alla deltagare.)
  /Gunilla/PixelCatReplyCancel