Köping i fokus

Under sommaren med start den 29 juni kommer Köpings Fotoklubb
ha en utställning i Utställningshallen i Köping.

Temat är Köping i fokus och bilderna som är i detta inlägg är de som jag har lämnat in till klubben,
så nu är det bara att hålla tummarna att några av dem kommer med.

6 svar på “Köping i fokus

 1. Så många fina bilder. Jag tror säkert att du kommer att få med flera av dom. Mina absoluta favoriter är ”Köping by night” och ”kall vinterdag i väntan på tåg”. Hoppas att du kommer att visa vilka som kommer med på utställningen.

 2. Riktigt snygg bild med vyn över Köping + många andra fina bilder. Tyvärr så är mitt liv upp och ner just nu så tiden finns inte till att deltaga fast jag så gärna vill. Lycka till med finfina bilder 🙂

 3. wow, den första bilden är makalöst bra! Det ser ut som om stan ligger nere i en svart håla! Är det Köping som har den käcka skylten: ”Hade du bott här i stan, hade du varit hemma nu!” ??

  1. @ Gunilla
   Tack, vad rar du är 🙂
   Gällande texten så vet jag jag faktiskt inte, jag tycker de byter ramsor stup i kvarten här.

Kommentarer är stängda.