Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Fotopromenad den 19 maj

För över en vecka sedan så var jag på en fotopromenad i Karlbrgsskogen och sedan när jag kom hem så glömde jag bort att lägga in korten på datorn, men bättre sent än aldrig här är några bilderna från den promenaden.

 • werali.se - en fotoblogg28 maj, 2009 - 11:02

  Vilka jättefina foton! Gillar speciellt de på liljekonvaljerna.

  Ha det gott!ReplyCancel

 • joacim28 maj, 2009 - 11:12

  På tiden var det ja, dessutom att ag kikade in så lyckligt att jag kunde gå med interaktivt!

  Ha det bäst och krya på sig!ReplyCancel

 • Cia28 maj, 2009 - 12:48

  Lillisar får mig nästan alltid att smälta. Men jag har några hemma i vas 😉ReplyCancel

 • Foto i Norr - Marie29 maj, 2009 - 11:09

  Härliga bilder och jag som älskar liljekonvalj växer dom i närheten av dig? Ha en fin helg! :luv:ReplyCancel

 • Affluenza30 maj, 2009 - 10:06

  Åh liljekonvalj! Det är verkligen barndom för mig! Har knappast sett en enda sen jag flyttade ner hit till Skåne 🙁ReplyCancel

 • Johanna Nylund1 juni, 2009 - 08:11

  Vilka underbara bilder. jag har tyvärr inte haft nån tid alls över sista veckorna till att fota i naturen. Såg att syrenerna snart hunnit blomma ut. Jag ska göra två studentkort direkt efter jobbet, sen blir det kamerabyxorna på och ut i naturen och kräla bland blommorna.

  23 dagar kvar till en av årets bästa händelser.

  // JohannaReplyCancel