Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Foto ~ 15 januari

Idag så vandrade jag runt vid industriområdet vid hamnen här i Köping, trevligt med lite omväxling från den vanliga rutten som jag brukar ta, fast jag gick mitt i ett industriområde så blev det konstigt nog inget fotat på någon industri förutom det första kortet på Aga Gas.

 • Christina20 januari, 2010 - 21:23

  Härliga bilder Maria ibland måste man byta miljö för att ngt skall fastna. Hos mig är det svårt men det går att ta bilen för att åka till annat ställe.
  Bilden på köpings hamn ser ut som ett gammalt vykort – snyggt
  Kram ChristinaReplyCancel

 • Micke27 januari, 2010 - 23:10

  För att vara kylvatten fryser det dåligt.. :nerd: :puss:
  Fina foton!ReplyCancel

 • Annette3 februari, 2010 - 17:23

  Hej Maria.
  Så ljuvliga bilder som du tar, inte klokt! Jag bara njuter och måste nog ta en titt igen innan jag går vidare, tack för en härlig stund.
  Kram,
  AnnetteReplyCancel

 • Johanna19 februari, 2010 - 19:57

  Dina bilder är så underbara. Jag hoppas verkligen att mitt sug efter att gå ut och fota snart kommer tillbaka till mig. Jag har en del bilder i kameran som jag borde redigera och lägga ut i bloggen, men inte ens det har jag lust med just nu. Men men, istället får vi njuta av dina underbara bilder.

  KramReplyCancel