Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Foto den 22 februari

Igår så tog jag en promenad till stan för att posta ett brev, dessa kort är några som blev tagna på vägen dit.

 • Agneta3 mars, 2010 - 00:03

  Hejsan, Maria!

  Din nya sida är häftig, men saknar den gamla invanda;) Man blir väl sådan med åren?

  Tusen tack för födelsedagshälsningen 🙂 Grattishälsningarna finns ute på min hemsida.
  Att fylla ålderspensionär och ännu sitta här och hålla på med hemsidan är inte klokt egentligen. Hade man väl aldrig räknat med. Köpte min första PC när jag fyllde 50…åren rullar på, fortare än kvickt!

  Jösses så mycket fina hus det finns i Köping. Jag älskar arkitektur och håller med dig till fullo. Ditt favo.hus är även mitt. Snyggt som attan, men undrar i vilken stil det är byggt och när och till vad? Så gillar jag dörrarna till lokstallet. Dörrar, stora gamla nycklar och udda skorstenar är läckert! Tänk ändå så mycket fint du har att titta på när du bara ska posta ett brev 🙂 Inte illa!
  Här i Götet är det också blött…isigt..snöigt och blött och droppande…suck! Men i dag sken solen som attan så nu kommer den tiden då både möbler och annat ser mindre inbjudande ut. Damm och annat har en förmåga att synas bra i den tidiga vårsolen.
  Ha det så gott!
  Kramen, AgnetaReplyCancel