Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Kontrast {365:16}

Tema nr 143 | Kontrast

Igår morse så kunde man verkligen prata om en stor kontrast när det gällde skillnaden mellan inne- och utetemperaturen hemma hos oss.  19,2°C var lite svalt för att vara inomhus men Jukka  hade varit nere i källaren och satt fyr i pannan så det blev snart varmare. -28,2°C det var kallt, t.o.m. för mig som gillar kylan, men man kan lugnt säga att det var varmare när jag tog min promenad senare på dan, det var då bara -14,3°C.

 • Linda23 februari, 2010 - 17:55

  Ja där snackar vi kontraster!! Vi har cirka 25 grader inne nu och det är skönt. Många tycker vi har alldeles för varmt men inget vi styr över själva. Det styrs centralt då vi har fjärrvärme. Men jag trivs gott då kylan ute tar livet av mig :tongue:

  Hoppas du mår fint annars vännen? Hur går det på jobbfronten? Kramar :luv:ReplyCancel

 • Lotta23 februari, 2010 - 20:15

  Viss skillnad 🙂
  Men… här tar vi av oss kläder om innetemperaturen stiger upp till 20 grader.
  18,5 är precis lagom 😉

  LottaReplyCancel

 • joacim24 februari, 2010 - 07:15

  Oh…Tycker det varit kallt när det varit ner mot 20 strecket. Men detta tar faktiskt priset.ReplyCancel