Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Kaja

Jag och Mikaela tog en tur till Västerås igår. När vi kom dit så köpte vi varsin kaffe på Pressbyrån och sedan så ställde vi oss under ett stort träd för att njuta av dessa. Mikaela hann bara ta två klunkar på sitt kaffe innan Kajan som ni ser här på bilden sket rakt ner i hennes kaffe:D

Kamera: Canon EOS 40D • Brännvid: 200 mm • Bländare: f/4 • Slutartid: 1/50 sec • ISO: 400

 • Lotta7 juli, 2010 - 19:51

  Ja nog ser han lite arg ut alltid. Men otroligt hur när du kommer 🙂ReplyCancel

 • Doris/doje7 juli, 2010 - 22:52

  Han ser lite sur ut 😉 .
  Sköt om dig !
  Kramar, DorisReplyCancel

 • Agneta7 juli, 2010 - 23:58

  Hejsan, Maria!
  Men jösses vilken Kaja ni mötte 😆
  Ofint manér anser jag det vara att göra sina behov i dyrt kaffe, men se det tror jag att Kajor ”skiter i”, som drängen Alfred sa när Lina ville gifta sig med honom, till Emils stora glädje 😉
  Hoppas att det blir en tur till Göteborg så att ni kan komma hit och fika. Bor ju nära Lisebergs Södra ingång, en kort liten promenix hit 🙂

  Tusen tack för dina rader om DELL. Även jag är urtrött på det där med att dra ur sladdar samt kontakta Microsoft. Hade exakt samma fel för 1 år sedan…och skrivaren har dom bytt ut 3 ggr. utan positivt resultat 🙁 Trött till max blilr man ju på att tjata utan paus på de unga killarna på supporten som inget kan alls. Jag blev ombedd att formatera om hela hårddisken för att skrivaren skulle bli kompatibel med datorn!! Dumheter! Jag har skrivit om hur DELL medvetet sålt tusentals felaktiga datorer i USA, men se det var ingen god idé alls, för i det landet blir man stämd bara man hostar. Nåja, får väl se när jag har ork till att börja tjafsa med dom igen. En Nätvän har exakt likadan dator som jag och även hon har problem likt mina, så nå´t galet är det med burken. Men hon äger även en liten bärbar sak, så det går ju bra ändå för nu. Jag har min gamla stationära dator kvar som funkar hyfsat också men den saknar en del viktiga funktioner så därför köpte jag denna nya och den har varit urkass redan från början, så det så!
  Ha det gott och hör av dig om ni har vägarna förbi!
  Kramen, AgnetaReplyCancel

 • Annette8 juli, 2010 - 13:06

  Men kajan är ju så söt, den ser lite ledsen ut, du pratade väl snällt med den 😉
  Må så gott och njut av sommaren, här är svalt och skönt, regn och blåst, tvättstugeväder.
  Kram!ReplyCancel

 • Lena9 juli, 2010 - 10:03

  Vilken osis, och vilken rackare till Kaja. Den kunde väl uträttat sina behov någon annanstans. Bilden är otroligt snygg.
  Kramis LenaReplyCancel