Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Bella i Enköping

I lördags var vi några medlemmar från Bella Pictura som träffades i Enköping. Det var verkligen kul att träffa dessa goa tjejer och jag fick lära mig en hel del matnyttigt om studiofotografering, detta var första gången som jag har varit i en studio men jag hoppas inte att det var den sista, fast däremellan skulle jag vilja lära mig mer om redigering av fotografier på människor.


Lysa, Alexandra, Fia och Annika

 • Annika11 oktober, 2010 - 16:01

  Åhh, vilka grymt fina makrobilder du fick till! *imponerad*
  Kul att få träffa dig också. 🙂ReplyCancel

 • A F F L U E N Z A12 oktober, 2010 - 10:34

  Låter kul! När det gäller redigering av porträtt finns det ju många tips på nätet, men jag kan absolut rekommendera dig att söka till ”Digital Bildbehandling”, en distanskurs i Jönköping! Det är grabbarna på Moderskeppet som anordnar den och det ger en hel del matnyttiga tips även om man kan en del bildbehandling sen tidigare. :up:ReplyCancel

 • Frida2 november, 2010 - 17:37

  Underbara makrobilder Maria!ReplyCancel

 • FOTO I NORR - MARIE6 december, 2010 - 09:59

  Härliga bilder och säkert hade ni jätte skoj tillsammans. Det är nått jag saknar här i min lilla stad en kompis gäng som älskar fotografering lika mycket som jag och som man hade kunnat fara ut och fota tillsammans det hade varit toppen skoj. Mina vänner har inte likadant och djupt intresse som jag har tyvärr men det går bra ändå jag trivs i kamerans sällskap men i bland så kan jag önska en riktigt fotokompis att sticka ut med. Ha en jätte fin dag Marie 😉 :luv:ReplyCancel