Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

På stan efter kl. 19

I förrgår så gick jag på en fotopromenad tillsamman med en god vän. Efter att ha fotat Köping i ett par år så så ledsnade jag i somras rejält men nu börjar det kännas kul att vara ute och leta fotoobjekt igen fast av någon konstig anledning så dras jag till objekt som jag redan har fotat (oftast vid flera tillfällen) lite nytt hittade jag dock, bl.a. Johanna som är en staty som finns att beskåda i Köpings centrum.

  • Doris2 januari, 2011 - 23:56

    Tittar in för att önska dig ett GOTT NYTT ÅR,hoppas att 2011 blir ett riktigt bra år för dig och de dina !
    :kram:ReplyCancel

  • A F F L U E N Z A6 januari, 2011 - 10:31

    Oh vilken cool bild! 😯 – trädbilden till höger som är ofokuserad. Superhäftig!ReplyCancel