Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Twenty Ten

Japp, så här ser alltså WordPress originaltema ut, mitt fina som jag var så nöjd med det råka jag skriva över med fel filer och sedan uppdatera på servern, Jag har en backup men återställer jag den så försvinner en hel del inlägg som jag har gjort och sparat som utkast, så medans jag har listat ut hur jag ska göra så är det alltså Twenty Ten som gäller.

10-02-12 Uppdatering!
Jag håller med ett nytt tema nu därför är det lite rörigt.

 • Cia10 februari, 2011 - 19:48

  M säger att du inte ska återställa hela backupfilen utan packa upp den lokalt och sedan lyfta över temat så är det löst.ReplyCancel

 • Maria10 februari, 2011 - 20:57

  Du hör hur jag gråter, va?
  Jag fick en total härdsmälta i huvudet och så när jag skulle spara ner backupen så radera jag den istället, totalt helhispig alltså, jag tror inte hjärna har slutat snurra än efter den röra som jag lyckats ställa till med.

  Så nu börjar jag om på en nytt tema, som ser helt annorlunda ut.ReplyCancel

 • A F F L U E N Z A11 februari, 2011 - 08:18

  Rackarns! Vill du göra det RIKTIGT klyddigt kan du ju lägga backupen på en ny sida och sedan spara ned temat därifrån. Men som sagt. Klyddigt. 🙂ReplyCancel

 • Cia12 februari, 2011 - 11:28

  Skitans också…tur vi har flera backupper 😉ReplyCancel

 • Cia12 februari, 2011 - 11:29

  Jag har föresten tjackat ett tema till kattifnattarna.se
  Vad tycks?ReplyCancel

  • Maria14 februari, 2011 - 11:20

   Jag tycker det vad jättefint 🙂ReplyCancel

 • Doris13 februari, 2011 - 00:58

  Det som du skirver är ju ändå det viktigaste !
  Sköt om dig !
  KramReplyCancel

 • Doris13 februari, 2011 - 00:59

  Hmmm … SKRIVER ju som en kratta 😉ReplyCancel