Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Dagarna går fort när man har roligt

Efter en och en halv vecka så kan jag nu säga att det är underbart att ha ett arbete igen men jag hade totalt glömt bort hur lite tid man får över till annat, inte blir det många minuter över till att sitta framför datorn inte, verkliga livet behöver varenda minut man har över.

Förra lördagen så begav jag mig ut för att fota men det var så varmt så jag knappt orkade lyfta kameran, när jag kom hem och började gå igenom bilderna jag hade tagit så visade det sig att jag hade tagit 10 (!) bilder vilket är attans lite då det normalt brukar bli ca 200-300 bilder när jag är ute och fotar.

 

  • Frida11 juni, 2011 - 09:12

    Ja men de resterande av de tio är nog minst like bra som dessa.ReplyCancel