Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Längtar till Norge

Nästa år så ska jag åka tillsammans med goa vänner på fotoresa till Norge igen, sist vi var iväg så tog jag över 2000 bilder och det var en helt fantastisk resa. Jag har redan börjat räkna ner till vi ska åka igen 😆

 

 • Micke20 augusti, 2011 - 15:39

  Härliga foton det där!
  Nr 21 var det skön stil på 😆
  Jag har varit småsugen på en sån resa med.ReplyCancel

 • catja20 augusti, 2011 - 20:05

  Åh Maria vilka helt fantastiska bilder. Gillar fågeln med all fisk hängande utanför. Du är så duktig på foto!
  Snyggt galleri också. Ett sådant eller liknande skulle jag behöva hitta. Tips emottages tacksamt. 😉 Gillar dess enkelhet och ingen slide.

  Sedan är jag nyfiken på var i Norge du varit och fotat det här fina. Är det fotoklubben du är med i som anordnar det eller ni fixar ihop?

  kramReplyCancel

  • Maria28 augusti, 2011 - 09:32

   Nej, det är inte fotoklubben som anordnade resan till Norge utan jag träffade 2 tjejer på nätet som undrade om någon var intresserad att åka med dem på en fotoresa till Runde. Resan var helt fantastisk och nästa år ska vi alltså åka iväg igen.ReplyCancel

 • catja20 augusti, 2011 - 23:03

  Har funnit ett plugin som ser bra ut. Hoppas det ska funka. 🙂 .

  /catjaReplyCancel

 • Karin21 augusti, 2011 - 22:26

  Förstår att du längtar till Norge! Det är så vackert. Du har så fina fågelbilder därifrån. Det är verkligen svårt att fota fåglar. Jag har två fågelbilder på min blogg idag, men….de har jag lånat av andra duktiga fotografer.
  Kram KarinReplyCancel

 • ulrica22 augusti, 2011 - 21:51

  Jag längtar också massor!!! Vi hade ju så himla roligt senast och jag är säker på att det här blir ännu bättre, nu när vi vet lite mer om omgivningarna.

  kram UlricaReplyCancel

 • A F F L U E N Z A27 augusti, 2011 - 06:56

  Åh vad kul! Skall bli roligt att se dina bilder. 🙂

  Jag är fascinerad över dina fina bilder på Lunne-fåglarna, hur nära satt du?ReplyCancel

  • Maria28 augusti, 2011 - 09:37

   De fåglar som var närmast var knappt 2 meter ifrån mig men då det stupade så brant så såg man bara toppen på huvudet på dem. På bild nummer sexton så ser man hur det såg ut där vi fotade Lunnefåglarna.ReplyCancel