Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Bottenhavet

 • Eva Trillian29 juli, 2012 - 21:51

  Ny look på bloggen? Gillar storleken på alla foton! Och första bilden här är ju fantastisk!ReplyCancel

  • Maria29 juli, 2012 - 22:05

   Vad roligt att du gillar den nya looken, var lite osäker på storleken på bilderna först men jag tycker nu att det var ett rätt val.ReplyCancel

 • Affluenza31 juli, 2012 - 07:47

  Åh så snyggt i svartvitt! Jag har också funderat på att byta storlek, men har varit lite lat. Själv sitter jag på en liten laptop och störs inte nämnvärt av storleken, men sen kom jag ju på att andra kanske sitter vid stoooora skärmar och då syns väl bilderna mina knappt ha ha.

  Hänger du med på fotoutmaningen nu i augusti förresten? *jaaaaaa, klart du gööööör*ReplyCancel