Fotoarkiv » Fotografier av Maria Pannula

Masthead header

Herr och fru Koltrast

  • Kerstin15 januari, 2013 - 19:33

    Så vackra dom år så fint fotograferade.ReplyCancel

  • gunilla17 januari, 2013 - 01:42

    så fint du har fångat deras uttryck! Ps! Jag blir så glad när jag möts av din blåa sippa!ReplyCancel

  • Sofia17 januari, 2013 - 11:37

    Underbara foton på herr och fru Koltrast! Bra skärpa och färger!ReplyCancel

  • […] I Köping har nu snön kommit tillbaka, många muttrar men jag är glad. För mig är vintern bästa tiden på året så länge det är kring 10 minusgrader och massor med snö. I måndags så var jag med en kompis ute i skogen vid ett utfodringsplats för småfåglar och fotade just fåglar. Inte det lättaste, de är ju snabba som vinden, men några bilder blev det och det tänker jag använde som temabilder i 365 foton här framöver, 2 stycken har jag dock redan lagt upp och det är på Herr och Fru Koltrast. […]ReplyCancel