mimali.se 2.0

Från början så var bloggen ett stället där jag skrev om livet i allmänhet och visade lite bilder men med tiden så blev det mer och mer foto och mindre och mindre text. Första inlägget skrev jag den 16 september 2005 och det är ju ett tag sedan så det är klart att man har hunnit ändra inriktning ett par gånger. Nu har jag i och försäg inte tänkt ändra inriktning det kommer fortfarande att vara huvudsakligen fotografi här däremot så har jag strukturera om och lagt till lite.

Alla mina bilder kommer nu att finnas i kategorin fotoalbum och foton från vardagen (fotade både med kamera och mobil) hamnar i fotobloggen. Det finns några kategorier till och man hittar dem alla i menyn ovan.

Alla kategori-, etiketter- och arkiv-sidor har fått nytt utseende, istället för den vanliga infon visas första bilden från varje inlägg, håller man musen över så får man fram rubriken och lite text (om det finns något skrivet) vill man se resten av fotografierna i inlägget så är det bara att klicka.