Att anta en utmaning!

Att anta en utmaning är alltid roligt och den 1/1 satte jag igång med årets utmaning av 365+1 foto och det var fantastiskt kul i början men sista 3 veckorna så har det varit en plåga, jag hittar inte några  fotouppslag till de teman som är kvar på listan och istället för att vara en rolig utmaning så har det istället blivit en belastning och det är ju inte bra när inte ens halva året har varit än.

Lösningen då?
Jo, istället för att bara lägga av så ska jag ska gå över till Projekt 365, man visar fortfarande en bild om dagen men man väljer själv tema. Jag kan både äta kakan och ha kakan kvar med andra ord. Ett foto om dagen i ett år finns i hur många varianter som helst och just Projekt 365 finner du också hos Affluenza.

Ett svar på “Att anta en utmaning!

  1. Känner ungefär som du med 365+1-utmaningen, det blir så att jag gör några bilder när jag har tid över, annars blir det mest stressande. Men att hinna med 366 bilder detta år lär va en omöjlighet… Har funderat på att gå över till andra 365-grejen men har lite svårt att komma på egna teman. Kanske bara ska lägga in foton när jag känner för det, trots allt?

Kommentarer är stängda.